Intervencije50. Intervencija: 6.6.2023

Na avtocesti med Grosupljem in Višnjo Goro je prišlo do prometne nesreče osebnega vozila. Zavarovali smo kraj dogodka in na vozilu odklopili akumulator. Poškodovanih oseb ni bilo.

Preberi celoten prispevek »

49. Intervencija: 29.5.2023

Prejeli smo obvestilo o možnem požaru tovornega vozila na avtocesti med Grosupljem in Višnjo Goro. Ob prihodu na kraj smo ugotovili, da ne gre za požar, temveč za okvaro vozila. Prometno in požarno smo zavarovali kraj dogodka, vozilo pregledali s termo kamero in z absorbentom posuli iztekle motorne tekočine.

Preberi celoten prispevek »

48. Intervencija: 27.5.2023

Zaradi okvare na tovornem vozilu je prišlo do iztekanja goriva. Skupaj z gasilci GB Ljubljana smo zavarovali kraj dogodka in sanirali iztekle tekočine.

Preberi celoten prispevek »

47. Intervencija: 25.5.2023

Na deponiji hlodovine ob Taborski cesti sta zagoreli pnevmatiki odslužene tovorne prikolice. Požar smo pogasili in pregledali okolico. Na kraju so bili prisotni tudi policisti.

Preberi celoten prispevek »

46. Intervencija: 16.5.2023

Ob prihodu na lokacijo je bil požar v pritličnem delu stanovanjske hiše že močno razvit, širiti se je začel tudi v višja nadstropja. Požar smo pogasili, iz objekta pa rešili 2 mačja mladiča, ki smo ju nato prepeljali v veterinarsko oskrbo. Opečeni sta bili tudi dve osebi (stanovalca), ki so ju oskrbeli reševalci.

Preberi celoten prispevek »

45. Intervencija: 15.5.2023

V večstanovanjskem objektu se je aktiviral požarni javljalnik. Nekaj stanovalcev se je ob alarmu evakuiralo. Skupaj s policisti smo pregledali vse etaže in opravili meritve plinov, vendar posebnosti nismo zaznali. Dežurni varnostnik (intervent) je ob prihodu resetiral centralo in lociral lokacijo aktiviranega javljalnika. V okolici aktiviranega javljalnika ni bilo posebnosti.

Preberi celoten prispevek »

44. Intervencija: 14.5.2023

Na avtocesti Grosuplje – Novo mesto je na izvozu Višnja Gora prišlo do prometne nesreče osebnega vozila. Udeleženo osebo smo predali v oskrbo reševalcem. Na vozilu smo odklopili akumulator in nevtralizirali iztekle motorne tekočine.

Preberi celoten prispevek »

43. Intervencija: 14.5.2023

Na avtocesti Grosuplje – Novo mesto je na izvozu Višnja Gora prišlo do prometne nesreče osebnega vozila, pri kateri se je poškodovala sopotnica v vozilu. Skupaj z gasilci GB Ljubljana smo zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila in jo predali v oskrbo reševalcem. Na vozilu smo odklopili akumulator.

Preberi celoten prispevek »

42. Intervencija: 13.5.2023

Na avtocesti med Grosupljem in Višnjo Goro je prišlo do prometne nesreče z udeležbo sedem osebnih, enega kombiniranega in dveh tovornih vozil. Skupaj z gasilci GB Ljubljana smo zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje ter z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. S tehničnim posegom smo omogočili reševalcem do treh ukleščenih oseb v kombiniranem vozilu. Dve osebi sta na kraju umrli, 11 oseb je bilo poškodovanih.

Preberi celoten prispevek »

41. Intervencija: 12.5.2023

Na avtocesti med Grosupljem in Višnjo Goro je prišlo do prometne nesreče osebnega vozila. Prometno in požarno smo zavarovali kraj nesreče, na vozilu odklopili akumulator in posuli iztekle motorne tekočine. Poškodovanih oseb ni bilo.

Preberi celoten prispevek »

40. Intervencija: 7.5.2023

Na AC počivališču so zagoreli 3 koši za smeti. Požare smo pogasili.

Preberi celoten prispevek »

39. Intervencija: 6.5.2023

V romskem naselju Smrekec je zagorel kup smeti in oblačil na površini približno 4 kvadratnih metrov. Požar smo pogasili in okolico dodatno zalili z vodo. Na kraju so bili prisotni tudi policisti.

Preberi celoten prispevek »

38. Intervencija: 4.5.2023

Na Kosovelovi cesti je prišlo do trčenja traktorja in motorista, pri čemer se je slednji poškodoval. Zavarovali smo kraj nesreče, nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev, NMP, ga prenesli v reševalno vozilo in očistili posledice nesreče s cestišča.

Preberi celoten prispevek »

Stran 1 od 8012345...102030...Zadnja »