Intervencije 2010Intervencija: 25.12.2010

Zagorelo je na vratih kombiniranega vozila. Lastnik je ogenj pogasil sam. Uničena je bila plastika v predelu tipke za pomik stekla. Lokacijo požara smo pregledali in zagnali motor vozila, da ne bi ponovno prišlo do vžiga.

Preberi celoten prispevek »

Intervencija: 22.12.2010

Prejeli smo poziv, da gori kamion na dvorišču pred gasilskim domom. Izkazalo se je , da sta gorela 2 kamiona na makadamskem parkirišču Pekarne Grosuplje, ob Gasilski cesti, ki sta bila parkirana eden zraven drugega. Ogenj smo pogasili ter odklopili akumulatorja. Na vozilih je uničen zadnji del vozila (podvozje in nadgradnja).

Preberi celoten prispevek »

Intervencija 14.12.2010

Na Kajuhovem dvoru je gorel kovinski zabojnik za smeti. Ogenj smo pogasili, zabojnik pa je bil v požaru poškodovan.

Preberi celoten prispevek »

Intervencija: 13.12.2010

Zagorelo je v čajni kuhinji v podjetju Belimed. Nekdo je odložil darila na razgreto steklokeramično ploščo. Delavci so ogenj pogasili z gasilniki, goreči in uničeni material smo iznesli na prosto. Pregledali smo prostor ter ga prezračili. V požaru so bili poškodovani kuhinjski elementi in strop.

Preberi celoten prispevek »

Intervencija: 4.12.2010

Obveščeni smo bili, da je prišlo do požara v kuhinji na Jakhlovi 29. Ob prihodu na kraj smo pogasili goreč material (kuhinjske elemente in tla) in jih iznesli na prosto, nato pa smo začeli z prezračevanjem. V požaru so bili kuhinjski elementi povsem uničeni.

Preberi celoten prispevek »

Intervencija: 28.11.2010

Ob 20.53 je zagorela lesena priročna delavnica velikosti 7 X 10 metrov v naselju Hrastje pri Grosupljem v občini Grosuplje.

Preberi celoten prispevek »

Intervencija: 27.11.2010

Odklopili smo akumulatorje, razsvetljevali smo kraj, pomagali reševalcem pri prenosu in oskrbi ponesrečencev, razlite tekočine smo posuli z absorbentom. V prometni nesreči je bilo udeleženih 34 osebnih in 2 kombinirani vozili. 2 osebe so na kraju podlegle poškodbam, več oseb je bilo poškodovanih. Vse poškodovane so prevzeli delavci NMP.

Preberi celoten prispevek »

Intervencija: 7.11.2010

Preko telefona smo bili obveščeni, da delavci NMP potrebujejo pomoč pri prenosu obolele osebe iz četrtega nadstropja.

Preberi celoten prispevek »

Intervencija: 31.10.2010

Ob 0.36 je ob cesti Grosuplje – Veliko Mlačevo v občini Grosuplje, pri odcepu za Žalno gorel kup smeti na površini približno tri kvadratne metre. Ogenj so pogasili gasilci PGD Grosuplje.

Preberi celoten prispevek »

Intervencija: 27.10.2010

Obveščeni smo bili, da je na avtocesti Grosuplje – Višnja gora avto na strehi. Izvedli smo prometno in požarno varovanje, odklopili akumulator in preprečili iztekanje olja v meteorni jašek. Razlite tekočine po cestišču smo posuli z absorbentom. Poškodovano osebo so prevzeli delavci NMP.

Preberi celoten prispevek »

Intervencija: 18.10.2010

Preko pozivnikov smo bili obveščeni, da gori v objektu na Vodnikovi 7. Ob prihodu na kraj smo ugotovili, da gori izolacija v montažni steni ter lesena konstrukcija. Stena se je nahajala med kaminom in kuhinjskim elementom. Ko smo si pripravili dostop do stene, smo le-to razdrli in pogasili goreči material ter ga odnesli na prosto.

Preberi celoten prispevek »

Intervencija: 15.10.2010

Preko pozivnikov smo bili obveščeni, da je prišlo do prometne nesreče na avtocesti Grosuplje – Ivančna. Požar na motorju vozila so pogasili mimoidoči, zato smo kraj prometno zavarovali ter odklopili akumulator.

Preberi celoten prispevek »

Poplave v Grosuplju 18.9. – 20.9.2010

Galerija slik – Poplave v Grosuplju

30.9.2010 – v galerijo dodano 30 slik

Preberi celoten prispevek »