Intervencije 20229. Intervencija: 26.1.2022

Na cesti Št. Jurij – Velike Lipljene je voznica zapeljala s cestišča, vozilo pa je obrnjeno na strehi obstalo v grmičevju okoli deset metrov pod cestiščem. Zavarovali smo kraj nezgode, nato pa smo s tehničnim posegom postavili vozilo nazaj na kolesa in ga povlekli do roba cestišča, kjer smo ga predali vlečni službi.

Preberi celoten prispevek »

8. Intervencija: 20.1.2022

V naselju Smrekec je zagorela prikolica tovornjaka. Požar smo pogasili.

Preberi celoten prispevek »

7. Intervencija: 20.1.2022

Voznica, ki ni utrpela poškodb, se je prevrnila na bok in obstala na nasprotnem voznem pasu. Prometno in požarno smo zavarovali kraj nesreče, usmerjali promet, vozilo postavili nazaj na kolesa in odklopili akumulator.

Preberi celoten prispevek »

6. Intervencija: 20.1.2022

V dimniški tuljavi stanovanjske hiše v naselju Čušperk je prišlo do dimniškega požara. Skupaj z gasilci PGD Čušperk in Račna smo nadzorovali izgorevanje, nato pa očistili tuljavo in pregledali okolico dimnika s termovizijsko kamero.

Preberi celoten prispevek »

5. Intervencija: 18.1.2022

Na cesti Grosuplje – Spodnja Slivnica je prišlo do čelnega trčenja dveh osebnih vozil. Zavarovali smo kraj nesreče, odklopili akumulatorja in posuli iztekle motorne tekočine. V nesreči se je lažje poškodovala ena oseba, ki so jo reševalci odpeljali v UKC Ljubljana.

Preberi celoten prispevek »

4. Intervencija: 17.1.2022

Pri raztovarjanju s prikolice so na 24 tonskem bagru počile 3 hidravlične cevi. Po prikolici in asfaltni površini je izteklo približno 30 L hidravličnega olja. Z absorbentom in pivniki smo sanirali oljni madež na prikolici in na asfaltu. Madež se je spralo z bioversalom.

Preberi celoten prispevek »

3. Intervencija: 15.1.2022

Ob prihodu v naselje Smrekec smo začeli gasiti dva kupa smeti (skupaj 10 m2). Nato smo po informaciji policije odšli pogasiti še en 5 m2 velik kup smeti na drugi strani naselja.

Preberi celoten prispevek »

2. Intervencija: 7.1.2022

V Benatu je zagorel manjši kup smeti. Požar smo pogasili skupaj z gasilci PGD Ponova vas.

Preberi celoten prispevek »

1. Intervencija: 5.1.2022

Na avtocesti med Grosupljem in Višnjo Goro je zagorelo osebno vozilo. Požar smo skupaj z gasilci GB Ljubljana pogasili. Vozilo je bilo v požaru uničeno, v njem pa je bila mrtva oseba.

Preberi celoten prispevek »