ZBIRANJE SREDSTEV ZA MALO MANCO

MANCA JE VESELA, SREČNA IN SIMPATIČNA DEKLICA, KI NE GOVORI, NE HODI, KAR NAPOVEDUJE, DA BO VERJETNO CELO ŽIVLJENJE PRIKOVANA NA INVALIDSKI VOZIČEK- IMA NAMREČ CEREBRALNO PARALIZO. TO PA POMENI TUDI, DA BO 100% ODVISNA OD NAŠE POMOČI. STARA JE TRI LETA, IMA ŠE DVE SESTRICI. K SREČI SMO MANČINO DRUGAČNOST SPREJELI KOT NAČIN ŽIVLJENJA IN IZ DANEGA STANJA NE DRAMATIZIRAMO, ZATO PA SE TRUDIMO DA MANCI IN NAM USTVARIMO ČIM BOLJ PRIJAZNO IN LJUBEČE OKOLJE, V KATEREM BI SE VSI POČUTILI DOBRO IN PREDVSEM SPREJETO. KER TRENUTNO ŽIVIMO V PRVEM NADSTROJU IN JE DOSTOP ZA VOZIČEK NEMOGOČ, SMO SE ODLOČILI IN GLEDE NA STANJE TUDI PRISILJENI, DA JI POSKUŠAMO V PRIHODNOSTI OMOGOČITI ČIM LAŽJE ŽIVLJENJE IN DO NEKE MERE TUDI SAMOSTOJNOST.

ZATO SMO SE MED DRUGIM ODLOČILI, DA ZAČNEMO Z AKCIJO ZBIRANJA ZAMAŠKOV, KI BI NAM MORDA VSAJ MALO POMAGALA PRI VSEH STROŠKIH.

1.6.2012 OD 17 URE NAPREJ,
BO PRED GASILSKIM CENTROM V GROSUPLJEM POTEKALA PRIREDITEV Z NASLOVOM
DOBRODELNI GLEDALIŠKI MARATON

ZBIRALA SE BODO SREDSTVA ZA MANCO, S KATERIMI JI BOMO LAHKO OMOGOČILI POT DO ČIMBOLJ SAMOSTOJNEGA IN LAGODNEGA ŽIVLJENJA. IGRAL BO ANSAMBEL PODVIG, NASTOPILE BODO 4 GLEDALIŠKE SKUPINE V OKVIRU VRTCA KEKEC GROSUPLJE IN ENA PLESNA SKUPINA. NA PRIREDITVI BO TUDI SREČELOV, NA KATEREM VSAKA SREČKA ZADANE. ZA HRANO IN PIJAČO POSKRBITE SAMI.

VLJUDNO VABLJENI

MANCA IMA ODPRT TRR PRI UNICREDI BANKI IN PRI RDEČEM KRIŽU GROSUPLJE, KI PA JE TRENUTNO ŠE V NASTAJANJU.
TRR: SI56 2900 0001 4209 290 (UNICREDIT)
ŽE VNAPREJ SE VAM ZAHVALJUJEMO,..

MANCA ZORMAN IN OSTALI ČLANI DRUŽINE

ZA VSE INFORMACIJE SMO DOSEGLJIVI NA TELEFON: 041-896-691 (MATEJA)
ALI EMAIL NASLOV: mateja.glinsek@gmail.com