Natečaj za maskoto mladinske komisije GZ Grosuplje

Namen razpisa je zasnova in oblikovanje uradne maskote MLADINSKE KOMISIJE GASILSKE ZVEZE GROSUPLJE. Omenjena maskota bo zaščitni znak komisije in se jo bo uporabljalo na vseh tekmovanjih in ostalih aktivnostih, ki jih izvaja komisija.

Na razpis se s svojim predlogom lahko prijavi vsakdo, ki je starejši od 6 in mlajši od 18 let ter je član PGD. Na razpisu lahko sodelujejo tudi šolski otroci. Vsaka oseba lahko prijavi več predlogov. Svoje predloge lahko pošljete v JPEG formatu na e-mail naslov (mladina.gzg@gmail.com) ali na listu A4 format na naslov (GZ Grosuplje, Gasilska cesta 6, 1290 Grosuplje). Na sliki naj bodo navedeni sledeči podatki: IME in PRIIMEK, NASLOV, STAROST ter DRUŠTVO oz. RAZRED in OŠ. Pod zadevo obvezno napišite: »Natečaj – Maskota«

Maskota naj bo na pogled prijazna ter pozitivna in zabavna, nikakor ne žaljiva.

Natečaj za maskoto se začne 6.6.2013 in traja do 30.8.2013.

Trije najboljši predlogi za maskoto bodo prejeli nagrado in priznanje. Vsi trije predlogi bodo objavljeni na spletnih straneh društev. Zmagovalni predlog se bo uporabilo za izdelavo maskote, ki bo postala zaščitni znak mladinske komisije in se jo bo uporabljalo na vseh tekmovanjih in ostalih aktivnostih, ki jih izvaja mladinska komisija.

Več v priponki: RAZPIS – MASKOTA MK GZG