Intervencije 201571. Intervencija: 31.12.2015

V vasi Medvedica je prišlo do dimniškega požara. Še pred našim prihodom so prebivalci pogasili požar. Okolico dimnika smo pregledali z termo kamero. Skupaj s kolegi iz PGD Šmarje, Št. Jurij, Ponova vas in Škocjan smo iz peči odnesli goreče ostanke, z motorno žago odstranili cca 2 m2 opaža v mansardi.

Preberi celoten prispevek »

70. Intervencija: 30.12.2015

Poleg parkirišča trgovine Eurospin je zagorel zabojnik za papir. Požar smo uspešno pogasili in požarišče pregledali s termo kamero.

Preberi celoten prispevek »

69. Intervencija: 24.12.2015

V montažni hiši v naselju Peč je pri kurjenju v kaminu prišlo do pregrevanja okolice nerjavečega dimnika in posledično do požara. Požar smo pogasili in pregledali okolico s termo kamero. Zgorelo je okrog 10 kvadratnih metrov sten in stropa. PGD Polica je ostala na gasilski straži.

Preberi celoten prispevek »

68. Intervencija: 23.12.2015

Na cesti Šmarje Sap – Mali Lipoglav, pri Magdalenski Gori je osebno vozilo zapeljalo s ceste in se zaletelo v drevo. Zavarovali smo kraj nesreče in odklopili akumulator. V nesreči se ni nihče poškodoval.

Preberi celoten prispevek »

66. Intervencija: 19.12.2015

V Brvacah je zagorel zabojnik za biološke odpadke. Še pred našim prihodom so požar pogasili domači. Zabojnik smo pregledali s termo kamero in pregledali požarišče.

Preberi celoten prispevek »

65. Intervencija: 4.12.2015

V stanovanju na Taborski cesti v Grosuplju je zagorel pralni stroj. Ogenj je nekoliko poškodoval pralni stroj in grelnik sanitarne vode ter zadimil prostore. Z gašenjem je pričel stanovalec in med tem dobil lažje opekline.

Preberi celoten prispevek »

64. Intervencija: 2.12.2015

Na parkirišču pred frizerskim salonom Rozman so neznanci odvrgli pirotehnično sredstvo pod vozilo Opel Astra. Vozilo smo pregledali s termo kamero, vendar naše posredovanje ni bilo potrebno. Iz cestišča smo pometli ostanke pirotehnike in vozila.

Preberi celoten prispevek »

63. Intervencija: 28.11.2015

Na višnjegorskem klancu je prišlo do prometne nesreče osebnega vozila Renault Scenic. Pred našim prihodom sta ponesrečenca sama zapustila vozilo. Namestili smo jima vratno opornico in nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev.

Preberi celoten prispevek »

62. Intervencija: 26.11.2015

Na cesti med Velikim Mlačevem in Račno je prišlo do prometne nesreče osebnega vozila Renault Clio. Pred našim prihodom so ponesrečenca oskrbeli mimoidoči. Namestili smo mu vratno opornico in ga imobilizirali na zajemalna nosila in nudili pomoč pri prenosu do reševalnega vozila.

Preberi celoten prispevek »

61. Intervencija: 25.11.2015

Na počivališču Sap je zaposleni na OMV pogasil vozilo pred našim prihodom. Naše posredovanje ni bilo potrebno.

Preberi celoten prispevek »

60. Intervencija: 5.11.2015

Na Kadunčevi cesti je gorel del barake in v notranjosti leseno pohištvo. Požar smo pogasili in barako pregledali s termo kamero.

Preberi celoten prispevek »

59. Intervencija: 5.11.2015

Cca 1,5 km iz konca Luč proti Krki na makadamu, se je prevrnilo tovorno vozilo za prevoz živih živali. Vozilo je zdrsnilo 2 m pod cesto na brežini in obstalo na boku. Tovorno vozilo smo stabilizirali in vozniku pomagali iz vozila.

Preberi celoten prispevek »

58. Intervencija: 4.11.2015

V naselju Čušperk je prišlo do trka med kombiniranem vozilom in traktorjem. Gasilci PGD Grosuplje, Račna, Čušperk in GB Ljubljana smo fizično in požarno zavarovali kraj nesreče, poškodovani osebi nudili nujno medicinsko pomoč in jo oskrbeli do prihoda reševalcev NMP Ljubljana, odklopili akumulator, očistili cestišče razlitih tekočin ter traktor postavili nazaj na kolesa.

Preberi celoten prispevek »

Stran 1 od 612345...Zadnja »