Intervencije 201874. Intervencija: 30.12.2018

Na cesti med Št. Jurijem in Malo vasjo je osebno vozilo zapeljalo v potok, v njem pa je ostal voznik. Skupaj z gasilci PGD Št. Jurij smo zavarovali kraj nesreče, iz vozila iznesli poškodovano osebo in ji nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev. Vozilo smo izvlekli iz potoka ter odklopili akumulator.

Preberi celoten prispevek »

73. Intervencija: 26.12.2018

V stanovanjski hiši na Velikem Mlačevem je prišlo do dimniškega požara. Požar smo pogasili ter pregledali in očistili dimnik.

Preberi celoten prispevek »

72. Intervencija: 26.12.2018

V stanovanjski hiši v Predolah je prišlo do dimniškega požara. Skupaj z gasilci PGD Čušperk in Račna smo požar pogasili, očistili in pregledali dimnik.

Preberi celoten prispevek »

71. Intervencija: 24.12.2018

Na balkonu stanovanjske hiše na Lahovi cesti v Šmarju-Sap je zagorela navlaka. Pred našim prihodom so gasilci PGD Šmarje Sap pogasili in odnesli pogorele ostanke na dvorišče.

Preberi celoten prispevek »

70. Intervencija: 24.12.2018

Na cesti Ob Grosupeljščici je prišlo do prometne nesreče enega osebnega vozila, ki se je zaletelo v drevo. Voznik je bil pred našim prihodom že izven vozila. Zavarovali smo kraj nesreče, odklopili akumulator, posuli iztekle motorne tekočine in nudili prvo pomoč poškodovanemu vozniku, ki je bil kasneje prepeljan v UKC Ljubljana.

Preberi celoten prispevek »

69. Intervencija: 15.12.2018

Ob prihodu na lokacijo smo opazili rahlo motnost potoka, vendar smo po pregledu širše okolice ugotovili, da je vzrok tega odpadna voda, ki je pritekla v potok po čiščenju cisterne z mlekom. Do onesnaženja tako ni prišlo.

Preberi celoten prispevek »

68. Intervencija: 2.12.2018

V stanovanjski hiši na Velikem Mlačevem je prišlo do požara v kmečki peči in dimniškega požara. Skupaj z gasilci PGD Velko Mlačevo, Malo Mlačevo, Zagradec, Gatina in Šmarje Sap smo požar pogasili. Tuljavo dimnika smo pregledali z termo kamero in prezračili objekt.

Preberi celoten prispevek »

67. Intervencija: 30.11.2018

Delavci podjetja Energetika Ljubljana so opravljali vzdrževalna dela na plinskem vodu. Pri uplinjanju sistema je bil viden visok plamen, kar je normalen postopek. Naše posredovanje ni bilo potrebno.

Preberi celoten prispevek »

66. Intervencija: 28.11.2018

V Pekarni Grosuplje je ob 14:04 prišlo do silovite eksplozije. Skupaj s policisti PP Grosuplje smo zavarovali kraj dogodka, nato smo pogasili manjši požar, preiskali celoten objekt in ga prezračili. Zdravstveno osebje ZD Grosuplje in RP UKC Ljubljana je oskrbelo in prepeljalo v UKC LJ sedem poškodovanih oseb.

Preberi celoten prispevek »

65. Intervencija: 24.11.2018

Na avtocesti med Grosupljem in Višnjo Goro je osebno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo na bok. Nepoškodovan voznik je bil pred našim prihodom že izven vozila. Zavarovali smo kraj nesreče, vozilo postavili nazaj na kolesa in odklopili akumulator.

Preberi celoten prispevek »

64. Intervencija: 20.11.2018

V stanovanjski hiši v naselju Vino je zagorel inventar ob krušni peči, požar pa se je razširil na celoten spodnji del objekta. Požar smo pogasili, iz prostorov iznesli ožgano opremo, jo dokončno pogasili ter prezračili in pregledali prostore s termokamero.

Preberi celoten prispevek »

63. Intervencija: 17.11.2018

Iz kletnega prostora stanovanjske hiše v ulici Pod gozdom II smo posesali približno 1,5 kubičnega metra vode.

Preberi celoten prispevek »

62. Intervencija: 15.11.2018

Na cesti Grosuplje – Dobrepolje, za naseljem Čušperk, je prišlo do naleta dveh osebnih in enega kombiniranega vozila. V nesreči sta se poškodovali 2 osebi, ki smo ju oskrbeli skupaj z ZD Grosuplje. Zavarovali smo kraj nesreče, odklopili akumulatorje, posuli razlite tekočine z absorbentom ter usmerjali promet. Poškodovani osebi sta bili prepeljani v UKC Ljubljana.

Preberi celoten prispevek »

Stran 1 od 612345...Zadnja »