Testiranje na SARS-CoV-2 – INFORMACIJE

Za Gasilskim centrom Grosuplje že nekaj tednov poteka testiranje s hitrimi antigenskimi testi na SARS-CoV-2. V tem času smo ugotovili, da je potrebno tudi z naše strani dodati kakšen nasvet za tiste, ki se nameravate testiranja udeležiti.

– Gasilci smo za namen testiranja Zdravstvenemu domu Grosuplje le odstopili eno izmed garaž, druge povezave s testiranjem nimamo. Torej tudi naša telefonska številka in e-pošta ni namenjena informacijam glede učinkovitosti testov ter nudenju ostalih informacij glede testiranja. Zagotovo lahko vse potrebne podatke najdete na internetu ali pa se v primeru vprašanj obrnite direktno na ZD oz. druge inštitucije (http://sl.zd-grosuplje.si/#mno%C5%BEi%C4%8Dno%20testiranje).

– Testiranje poteka za Gasilskim centrom po principu drive in ali peš. Ko vam odvzamejo bris in uredite vse, kar je potrebno, se ne zadržujte na sprednji strani objekta, še bolj pomembno pa je, da ne parkirate pred garažami, saj boste s tem v primeru intervencije onemogočili izvoz gasilcem.

– Tudi ko čakate na test v svojem vozilu, poskrbite, da bomo gasilci imeli vedno prosto pot za prihod v gasilski dom in odhod na intervencijo.

Hvala za razumevanje.