Video poročilo poveljstva 2020

Požari v objektih ?? in v naravi ??, požari vozil ??, prometne nezgode ???, nesreče z nevarnimi snovmi ⚠️ – na vseh naštetih in ostalih dogodkih smo posredovali v minulem letu – imeli smo 7️⃣7️⃣ intervencij. Z nekaterih smo se vrnili hitro, druge so bile bistveno bolj zahtevne in naporne, tako fizično kot tudi psihično.

Pravijo, da slika pove več kot tisoč besed. Zato smo tudi letos pripravili video poročilo poveljstva ?, kjer lahko vidite pregled intervencij v letu 2020. Količino naše porabljene energije ⚡️ in število prostovoljnih ur ? je nemogoče prešteti ali izračunati. S tem pa ne mislimo le na delo, ki ga opravimo na intervencijah – za tem je tudi ogromno vaj in usposabljanj, vzdrževanje opreme, da bo v tistih ključnih trenutkih delovala brezhibno, ter še mnogo drugih aktivnosti, ki so potrebne za nemoteno delovanje naše operativne enote ?.

Ob tem se velja zahvaliti vsem operativnim članom ?‍?, pa tudi vsem občankam in občanom ter ostalim, ki nas spoštujete in podpirate naše delo. Z vašo pomočjo bomo še naprej opravljali svoje poslanstvo in vam bomo vedno na voljo, ko nas boste potrebovali.

Vaši grosupeljski gasilci ?‍?